Moto Morini X-cape 650cc – ideaalne adventure mootorratas nii algajatele kui kogenud sõitjatele

Tere, kallid mootorrattaentusiastid! Oleme põnevil, et jagada teiega ühe kogenud enduro-sõitja Jaagu muljeid pärast tema kolmepäevast motomatka Saaremaa TET radadel, kus ta läbis üle tuhande kilomeetri kruusa-, metsa- ja maastikuteid Moto Morini X-cape 650cc adventure mootorrattaga.

Jaak, kellel on pikaajalised kogemused maastikul mootorrattaga sõitmises, oli positiivselt üllatunud X-cape võimetest ja leidis, et see sobib suurepäraselt nii algajatele seiklejatele kui ka kesktaseme ja professionaalsetele harrastajatele. X-cape 650cc paistis silma oma kerge kaalu, hea juhitavuse ja manööverdamisvõime poolest maastikul.

Jaak rõhutas, et X-cape 650cc-l on erakordselt head pidurid ja kvaliteetsed esiamordid, mis on üle keskmise paremad tipp harrastaja amordid. Kuigi tagumine amort tundus veidi jäik, leidis Jaak, et see annab parema kontrolli. Mootorratta jõuülekanne oli piisav nii raskesti läbitavatel teedel kui ka kiiretel kruusateedel.

Mis puutub rehvidesse, siis Jaak leidis, et kuigi maastikul võiks eesrehv olla veidi tummisem, on Pirelli originaalrehvid kruusal ja kuivadel metsateedel väga head. Lisaks oli X-cape 650cc vastupidav – sõidu ajal ei esinenud ühtegi tehnilist probleemi, samas kui mõned teised rattad grupis jäid hätta.

Offroad-režiimis lülitub ABS vajadusel välja, mis võimaldab ideaalset sõitu maastiku tingimustes. Jaak kiitis X-cape’i kui suurepärast adventure-ratast, mis on oma hinda väärt.

Kui olete huvitatud Moto Morini X-cape 650cc adventure mootorratta soetamisest, siis olete õiges kohas! Sadul.ee pakub laias valikus erinevaid mootorrattaid, mis sobivad suurepäraselt nii algajatele kui ka kogenud sõitjatele. Külastage meie adventure mootorrataste tootelehte, et saada lisateavet ja leida endale sobiv seiklus mootorratas.

Sadul.ee adventure mootorrataste valiku leiate siit

Rõõmsate seikluste sooviga,

Teie Sadul.ee meeskond


Märksõnad